Projecten

In deze categorie vindt u een overzicht terug van een aantal voorbije projecten van Expeditions. Onder meer over de reeks 'Verkenningen van het dagelijkse leven in het Hageland' die de leerlingen van Aarschot over het verloop van vier schooljaren onderzocht hebben, kunt u hier informatie vinden.
 
Daarnaast kunt u ook nog informatie raadplegen over onze projecten in Neerpelt (over het natuurcentrum De Wulp) en Arendonk, alsook het speciale project waar de zestien centra voor deeltijds beroepssecundair onderwijs in Vlaanderen in betrokken waren.
 
Tot slot kunt u ook nog een aantal andere projecten van ons bekijken, die echter niet plaats vonden met de samenwerking van een secundaire school. Onder meer het boek 'Luister van Leuven', dat tot op heden aan nieuwe inwoners van de stad wordt aangeboden en 'Waaile zaain van Muilebeik', dat de 35e verjaardag van de Foyer in Brussel in de kijker plaatst.

Deze lijst is uiteraard niet exhaustief. Expeditions heeft momenteel meer dan vijftig ervaringen met 'Oral History'-projecten onder de riem. Deze leverden echter niet altijd een publicatie op. Wij hebben er dan ook voor gekozen om u een selectie van de meest interessante projecten aan te bieden. In afwachting van de publicatie van uw eigen boek, wensen wij u hier in ieder geval alvast veel leesplezier.